شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرامه
برگزاری کارگاه آموزشی «تغذیه کودکان و نوجوانان» ویژه بهورزان و مراقبین سلامت
مراقبین سلامت و بهورزان با نحوه صحیح ارزیابی الگوی غذایی گروه های سنی، تن سنجی و پایش رشد آن ها از جمله کودکان،نوجوانان و مادران باردار آشنا شدند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرامه، معاون بهداشتی شبکه از جمله عوامل مرتبط با سوء تغذیه در گروه های سنی بخصوص کودکان را الگوی غذایی نامطلوب، عدم آگاهی والدین و مشکلات اقتصادی عنوان کرد وگفت: مشکل سوتغذیه کودکان از جمله موارد مهم در سیستم بهداشت می باشد که با توجه به اینکه آمار کودکان و نوجوانان اختلال رشد رو به افزایش می باشد، می بایست در زمینه کاهش این مشکل توسط پرسنل بهداشت اقدام گردد.
دکتر خسروانی اظهار داشت: علاوه بر کودکان می بایست در زمینه مشکلات سوتغذیه نوجوانان از جمله اضافه وزن و چاقی و لاغری آنان اقدام کرد و در راس برنامه های واحد قرار گیرد.
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه به عنوان مدرس کارگاه گفت: آموزش عموم مردم در خصوص اهمیت تغذیه در پیشگیری از بیماری های غیرواگیر و سوتغذیه بسیار حائز اهمیت می باشد.همچنین مادران می بایست از الگوی غذایی صحیح در زمان پیش از بارداری تا بعداز تولد کودک و در زمینه ی تغذیه تکمیلی آگاهی لازم را کسب نمایند تا با پیروی از یک برنامه غذایی مطلوب کمترین مشکلات تغذیه ای در جامعه نمایان شود.
فاطمه ایزدی با ذکر مثال هایی در خصوص اصول مقوی و مغذی کردن غذای کودک و اهمیت تغذیه تکمیلی برای کودکان ادامه داد: غذاهای کم حجم و پر انرژی از جمله انواع مغزها با داشتن انرژی، پروتئین، املاح و مواد معدنی مناسب به صورت پودر شده به غذای کودک انتخاب مناسبی جهت تغذیه تکمیلی می باشد.