شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرامه
طرح تشدید نظارتهای بهداشتی ماه مبارک رمضان در شهرستان خرامه
.
طرح تشدید نظارتهای بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان در شهرستان خرامه درحال اجرا است و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرامه، مهندس مجتبی
بذرافکن کارشناس واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت هدف از تشدید نظارتی بر فعالیت مراکز
تولید و عرضه مواد غذایی در طول ماه مبارک رمضان را حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه
و مهار و کاهش بیماریهای مرتبط با آب و غذایی دانست و گفت: بازرسان بهداشت محیط مجهز
به دستگاههای سنجش پرتابل بوده، با نمونهبرداری از آب، مواد غذایی، آلاینده سنجی سطوح
با دقت و سرعت بیشتری نظارت ها را انجام می دهند.
او ادامه داد: کارشناسان بهداشت محیط با همکاری کارشناسان دیگر دستگاههای مرتبط در این مدت بطور ویژه از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی، فروشگاههای عرضه آش، حلیم، کلهپزی، زولبیا بامیه، نانوایی ها و دیگر واحدهای مرتبط با مواد خوردنی و آشامیدنی بازرسی کرده و به همه آنها سرکشی میکنند.
"مجتبی بذرافکن" در پایان گفت: ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در این ماه پر برکت، از تمامی همشهریان محترم خواهشمندم شیوه نامه های بهداشتی نظیر استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی و شستشوی دست ها را رعایت نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با شماره تلفن 190 تماس گرفته و مراتب را برای بررسی فوری به گروه بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان اطلاع دهند.
نظر دهید